Seks Litografier af Erik A. Frandsen er landet i galleriet – så vi byder på bobler

Seks litografier af Erik A. Frandsen er lige landet i galleriet – og vi har glædet os til at vise dem frem! Erik A. Frandsen er netop nu meget aktuel efter bl.a. at have udsmykket væggene i Landstingssalen på Christiansborg og graveret blomsterbuketter på stålplader i et af Kronprinsparrets værelser i Frederik Den Ottendes Palæ. Nu kan seks af hans værker også ses hos os.

Måske du kender ham fra DR programmet Kunstnerkolonien i Skagen? Det var i hvert fald her, jeg første gang stødte på Erik A. Frandsen, og blev bekendt med hans rolige og eksperimenterende natur, da han mørkelagde Drachmanns gamle atelier for at lave et såkaldt “kamera obscura”, et optisk apparat, der kan projicere et billede af dets omgivelser op på en skærm, ved at lade lyset skinne gennem et hul konstrueret i døren.

Som indfødt skagbo spidsede jeg øre, og efter at have oplevet kunstneren arbejde, dykkede jeg ned i hans verden og opdagede, hvor mange facetter han virkelig har. Fra kraftfulde cykelryttermalerier over mørke abstrakte akrylværker, til de lyse og lette litografier. Erik A. Frandsen er en kunstner, der er værd at stifte bekendtskab med!

Kunst og bobler – kommende event i galleriet

Værkerne skal naturligvis vises frem, og vi vil gerne inviterede jer alle med. Denne fredag (den 9/3) i tidsrummet 16-19 byder vi på et lækkert glas bobler og en snak om værkerne.

Følgende 6 litografier vil være at opleve (købe) i galleriet:


– Flower, Glass vase, Fælledvej
– Flower, Glass vase, Fælledvej (ekslusivt folievæk)
– Boy, New York
– Shoemaker, Chinatown New York
– Flower, New York
– Fireplug, San Francisco

Vi glæder os til at se dig.

Er du blevet nysgerrig på at vide mere om Erik A. Frandsen? Så kig forbi hans officielle hjemmeside her.

Skriv et svar