Velkommen til Galleri Det Gamle Værksted – vores nye hjemmeside er blevet til

Velkommen til Galleri Det Gamle Værksteds nye hjemmeside, og til en verden af inspirerende kunst, spændende kunstnere og et godt overblik over vores kommende events og arrangementer. Dette er endnu en dejlig tilføjelse til vores drøm om et levende galleri med kunst, kunsthåndværk og gaveidéer for alle.

Et galleri blev til

Men for at begynde ved begyndelsen, så lad mig præsentere mig selv. Mit navn er Marie Terese Duhn, og jeg ejer og driver Galleri Det Gamle Værksted. Sammen med min mand og mine forældre renoverede vi i efteråret 2021 et gammelt snedkerværksted, som vi overtog med alt indhold. Det havde fungeret som snedkerværksted, siden det blev bygget i 1930’erne, og det bar bygningen præg af.

Renoveringen viste sig at blive et enormt projekt, som vi ikke havde drømt om omfanget af – og det kan nu være meget godt ikke at vide alt, inden man kaster sig ud i det! Men det er i de rå og rustikke rammer, som vi skabte, at kunsten nu hænger og stråler.

Galleriet ligger i en charmerende baggård på kanten af Aalborg centrum, som med tiden skal vokse sig til en oase af kunst og inspiration. Du er til hver en tid velkommen indenfor i galleriets åbningstider.

Vores store renovering blev til en række videoer, som kan ses igennem min personlige YouTube-kanal:

Vores nye online univers

Men nok for nu om de fysiske rammer, og lad os se nærmere på dette vores nye online univers. Det er stadig under udarbejdelse, men meget kan opleves allerede nu.

  • Gå på opdagelse i kunsterne, der udstilles i galleriet
  • Se et katalog over galleriets nuværende værker
  • Få overblik over kommende events, som galleriet afholder
  • Nyhedsbrev – følg med i alt det nye
  • Blog, personlige hilsner fra mig og fra kunstnerne

De udstillede kunstnere

Alle vores spændende kunstnere har hver sin unikke stil, og alle er meget forskellige. De har hver sin baggrund og historie, som gør kunsten levende og nærværende at dykke ned i. Vi har faste kunstnere tilknyttet, og dertil skiftende gæstekunstnere, som alle er særligt udvalgte til galleriet. Alle de nuværende 17 kunstnere er bosiddende i Danmark, og alle værker er unikke og håndlavede. Det er vores tanke, at de skal kunne følge ejeren igennem hele livet.

Få et overblik over alle galleriets kunstnere her.

Katalog over galleriets værker

Nogle gange skal kunst overvejes og gennemtænkes – og måske dette kan være lettere fra din egen dagligstue? Derfor har vi lavet et online katalog over værker, vi i øjeblikket har i hus. Her kan du se priser, størrelser, finde kunstneren bag og læse lidt historie om værket.

Vi viser også vores smukke kunsthåndværk frem, så du kan blive inspireret til ny indretning i dit hjem – eller til en unik og håndlavet gave.

Det er desuden muligt at reservere et værk. Dette gøres ved at rette henvendelse til mig på mail.

Se katalog over værker her.

Events og arrangementer

Galleriet har lige fra start været et levende sted, hvor der kan opleves lidt af hvert. Vi afholder løbende ferniseringer med nye gæstekunstnere, “working artist”, hvor du kan møde og se kunstnerne arbejde, kreative workshops med forskellige temaer indenfor kunst og håndværk, aftenåbent med musiske indslag og meget mere. Der er god grund til at holde øje med vores eventkalender for kommende arrangementer.

Denne er stadig under udarbejdelse.

Nyhedsbrev – hold dig opdateret

Ønsker du vores nyheder om nye værker i galleriet, kommende events, nye kunstnere og gæsteudstillinger osv. er det muligt at skrive sig op til vores nyhedsbrev. Dette udkommer ca. en gang om måneden direkte i din mailbox.

Også denne har vi til gode – men den kommer snart!

Galleriets blogunivers

Igennem vores blogunivers, som du netop nu befinder dig i, kan du følge med “bag linjen” og få indblik i, hvordan det er at drive et galleri. Jeg skriver om vores nye tiltag, idéer og udvikling, og måske også lidt om uforudsete udfordringer som iværksætter. Der vil også komme personlige hilsner fra kunstnerne, og fortællinger fra deres blomstrende atelierer.

Følg med her

Ud over ovenstående, som løbende bliver mere og mere fyldestgørende, jo mere jeg får arbejdet mig igennem alle ambitionerne, så kan du følge med på vores sociale kanaler, Facebook og Instagram.

Dejligt du læser med.

Mange varme hilsner

Marie Duhn

Skriv et svar