Her kan du finde Galleri Kvaser i sommeren

Sommer i kunstens tegn – dansk kunst når det er bedst

Vi glæder os til sommer! Ja, hvem gør ikke det? Men i år kommer sommeren til at blive helt speciel, for den står for alvor i kunstens tegn.

Vi har meget at glæde os til i Galleri Kvaser, for sommeren byder på mange spændende arrangementer. Vi afholder arrangementer både ude og hjemme, og der bliver samtidig god mulighed for at nyde sommeren.

Frederiksbergdage – byfest lørdag den 3. juni

Lørdag den 3. juni pakker vi galleriet ned – for vi rykker ud i det gode vejr. Visit Frederiksberg afholder en stor byfest, der foregår i gader og stræder, og vi er på pletten med hele to boder. Vi vil være at finde på: Aksels Møllers Plads og på Sommermarkedet på de Toppede Brosten. Her viser vi galleriets unikke og håndlavede varer frem, og byder på et glas mjød, mens du shopper.

Læs mere om eventet her.

Kunstforeninger – er du kunstforening? Så kom og besøg os.

Vi sammensætter spændende programmer for kunstforeninger, og i løbet af sommeren har vi mange hyggelige besøg. Jeg byder på rundvisning i galleriets udstilling både i og udenfor åbningstid med fortællinger om de forskellige motiver, vi beskuer, god info om galleriets dygtige kunstnere, og ønskes arrangementet udvidet, faciliterer vi tillige mjødsmagning på dansk kvalitetsmjød med masser af gode historier serveret hertil.

Kontakt mig på mail (mail@byduhn.com) eller på telefon 28232133, og lad os finde et godt program til jeres kunstforening.

Pop-up galleri i Skagen

I juli måned rykker vi ud i sommerlandet – nærmere bestemt, så tager vi til Skagen en tur. For er der noget bedre end lyse nætter, saltvand og lækker kunst? Vi synes, den cocktail passer perfekt.

Vi slår dørene op for et udvalg af galleriets varer i ugerne 27-29 i hyggelige og autentiske omgivelser. Kig forbi og nyd en kop kaffe og ren Skagenidyl. Adressen er Middelbanke 15, 9990 Skagen. Åbningstider kommer.

Læs mere om arrangementet her.

Vi glæder os til at se jer til en sommer i kunstens tegn – i galleriet eller ude i sommerlandet.

Mange varme hilsner

Marie og Galleri Kvaser