Om Galleri Kvaser

Galleri Kvaser er en oase med kunst og kunsthåndværk beliggende på det centrale Frederiksberg. Min mand og jeg startede galleriet i sommeren 2022, og har siden arbejdet med at udvikle os til det, vi er i dag. Jeg, Marie Duhn, ejer og står i spidsen for galleriet og leder det til dagligt. Det er mit hjertebarn, og mit hjerte banker for kunst og kunsthåndværk.

Hos os er alt håndlavet fra danske kunstnere, omhyggeligt udvalgt. Vores kunstnerfamilie består i øjeblikket af omkring 25 dygtige mennesker fra alle dele af landet. Vi tror på kunst i bredden, og at kunst skal være for alle. Derfor finder du hos os noget i alle prisklasser og alle genrer, fra bronze- og glasskulpturer over abstrakt og figurative kunstværker til væggen, fotokunst og meget andet. Altid med håndværket som topprioritet.

Her er noget for enhver og til enhver lejlighed, og jeg står altid parat til at vejlede; om det er det nye store værk til væggen, eller en god og unik gaveidé.

Vi ønsker et levende galleri, hvor du også kan deltage aktivt i at skabe. Vi afholder kreative kurser og andre kunstarrangementer, hvor du kan deltage. Til vores workshops er det kunstnerne selv, der underviser – for hvem er bedre at lære af? Desuden afholder vi ca. en gang om måneden fernisering med en ny kunstner, hvor du har mulighed for at møde vedkommende og få en god snak over et glas bobler. Hold dig opdateret om kommende kurser og events i vores eventkalder her.