Indret med kunst i brune toner

Indret med kunst i brune toner

Sæt fokus på jordfarver og indret i flere nuancer af brun. Skab et roligt udtryk i dit hjem med kunst i farver, der tager udgangspunkt i naturen selv, og skab dybde ved at bruge samme farveskala gennem hele dit hjem, et rum eller blot en enkelt væg.

I galleriet har vi for tiden så mange smukke værker i brune nuancer, at jeg tænkte, tiden var inde for denne inspirationsblog. Naturen er i dette øjeblik fuld af rige brune toner, og hvad er bedre at tage udgangspunkt i end naturen selv? Det er netop dette, mange af de repræsenterede kunstnere netop har gjort. Fra de bare trækroner, som de står i den sene vinter, til den mudrede undergrund under vores fødder.

Måske du allerede har et møbel, et tæppe eller en sofa, der matcher eller rummer elementer i brunt. Eller måske du har et værk i forvejen, som det kan spille godt sammen med. Det er altid en god idé at tage udgangspunkt i noget, man har og holder af.

Du kan aktivt skabe stemning i dit hjem ved at tænke på farvesammensætning, og de brune nuancer står blandt andet for ro, stabilitet, enkelthed, natur og jordbundenhen.

Det kan give stor effekt, at lade kunsten spille sammen, at værkerne så at sige “spiller hinanden stærke”. Man kan enten lave flotte collager, hvor flere værker kombineres på samme væg, eller udvælge nogle vægge i et rum, som skal matche hinanden.

Jeg har samlet en række værker herunder, der komplimenterer hinanden godt. De ligger i meget forskellige prislejer og størrelser, og er skabt på meget forskellige vis, så gå på opdagelse her og se om noget af det passer ind hos dig.

De er alle unikaværker lavet af vores dygtige danske kunstnere og kunsthåndværkere.

>> Find mere inspiration på vores Facebook eller Instagramkanal <<

Skriv et svar