Handelsbetingelser hos Galleri Kvaser

Generelle oplysninger

Galleri Kvaser
Sankt Nikolaj Vej 13
1953 Frederiksberg C
CVR nr.: 39733234
Telefon: 28232133
Email: mail@byduhn.com

Virksomhedsejer og tilknyttet CVR-nummer:
ByDuhn
Halgreensgade 6, 3.TH
2300 København S

Priser
Hos Galleri Kvaser er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling
Galleri Kvaser modtager betaling med VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering
Galleri Kvaser tilstræber at afsende varer indenfor 3 åbningsdage fra ordretidspunktet. Vores normale åbningsdage er onsdag til lørdag. Hvis din forsendelse haster, kontakt da gerne galleriet via telefon eller mail. Fra afsendelsestidspunktet leveres varen typisk indenfor 2-5 hverdage.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 52 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen eller en nærliggende pakkeshop.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med GLS, Post Nord eller Bring. For varer over en vis størrelse bruges fragtmand. For disse varer er fragtprisen fra 650kr.

Reklamationsret
Galleri Kvaser yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Dette omfatter mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Galleri Kvaser indenfor rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. Vi anser dette som 1 måned fra modtagelse af varen.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til: 

Galleri Kvaser
Sankt Nikolaj Vej 13
1953 Frederiksberg C

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Bemærk, at køb af billetter til events, workshops og kurser i henhold til – “Lov om visse forbrugsaftaler – §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a” – ikke er omfattet af fortrydelsesret. Såfremt et arrangement aflyses refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto. Eventuelle gebyrer refunderes ikke.

Perioden på 14 dage regnes fra den dag; 

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@byduhn.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du først tage kontakt til galleriet og dernæst efter aftale sende varen til:

Galleri Kvaser
Sankt Nikolaj Vej 13
1953 Frederiksberg C

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af din kvittering. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. 

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering
Hvis varens værdiforringelse skyldes, at du har brugt varen på en anden vis end nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens efterfølgende handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med bankoverførsel eller samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur. 

Afhentning i butik

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente vores produkter i vores butik. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen fysisk i vores butik. Da varen afhentes i vores butik, så gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i vores butik.

Forbehold

Bemærk, at alle varer hos Galleri Kvaser er håndlavede. At varerne er unika medfører, at der kan forekomme afvigelser fra produktet, der er vist i vores webshop. Dette skyldes, at der kan være brugt et modelbillede. Hvis du skulle være i tvivl om, hvorvidt en given vare afsendes i det eksakte udseende fra webshoppen så kontakt os via mail eller telefon. 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Galleri Kvaser. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: mail@byduhn.com