Galleri Kvaser bliver til webshop på fuld tid – et univers af håndlavet kunsthåndværk

Jeps, den er god nok – Galleri Kvaser bliver nu til webshop på fuld tid, med samme fokus på det gode danske håndværk og design. For vi elsker jo alle det spændende univers af håndlavet kunsthåndværk.

2024 står i magiens tegn for os her på galleriet – vi skal nemlig være forældre. Det betyder store forandringer for vores familie og store forandringer for Galleri Kvaser.

Vi skal naturligvis fejre den glæde, der bobler inden i os, og det gør vi med 10% på alle galleriets varer i hele februar – både i vores fysiske galleri og her på webshoppen. Brug koden herunder og gå på opdagelse i vores spændende univers af unikke kunstværker.

Rabatkode til webshop: kvaser10

Se alle vores unika smykker i guld, sølv og bronze

Det fysiske galleri lukker og bliver til webshop

Den 1/3 lukker vi dørene til vores fysiske lokaler, men åbner nye op til vores spændende online univers. Det er da en lidt vemodig proces, da min mand og jeg selv har renoveret butikslokalerne fra gammelt, slidt og nusset til det, vi har i dag. Men hvor har vi lært meget i processen, og det er aldrig spildt.

Vi har dog valgt at videreføre vores online univers – og ikke nok med det – vi udbygger det løbende. Her vil I møde en dejlig verden af det fantastiske kunsthåndværk, lavet i Danmark af dygtige passionerede ildsjæle. Vi holder så meget af vores dygtige kunstnere, og dem vil I møde herinde.

Vil du holde dig opdateret om nyheder, rabatter og unikke kollektioner, så meld dig til vores nyhedsbrev.

Se vores dejlige udvalg af håndlavede glasvarer

Fokus på godt kunsthåndværk

Vores hjerter banker stadig for det gode håndværk, de unikke designs og det, at alt er skabt med hjerte og passion i vores nærområde, og ikke fragtet den halve jord rundt i kæmpecontainere. Derfor fortsætter vi samarbejde med mange af vores dygtige kunstnere, som I allerede kender og holder af.

Alt er håndlavet i Danmark, nøje udvalgt og kredset omhyggeligt om og brugt god tid på at fremstille. Dermed er alt helt særligt, små vidunderlige skatte – noget, du vil beholde og tage med dig resten af livet.

Så meget nyt kommer til at ske i år 2024, og vi glæder os til at fejre det sammen med jer. Så kig forbi galleriet og shop det unikke, der kun findes i vores univers af håndlavet kunsthåndværk.

Vi glæder os til at se jer.

Kh. Marie

Ejer af Galleri Kvaser

Se alle vores kunst- og linoleumstryk i begrænsede serier