Ny kunstner i galleriet – Julie Celina

Vi har budt en ny dygtig kunstner velkommen i galleriet, og værkerne kan opleves allerede nu. Under temaerne natur og mangfoldighed, viser Julie Celina i sine værker en høj detaljegrad og fantastisk brug af farver, skildret igennem kvinder fra alle steder i verden. Oplev hende netop nu.

Med fokus på natur og mangfoldighed

Julie Celina fremstiller sine værker i sit smukke atelier i Århus. Omgivet af masser af grønne planter, er der rum til forbydelse. Og her lukker hun hele verden ind. Fra Himalayas tinder til Afrikas jungle, skildrer hun mangfoldighed gennem kvinden i al hendes skønhed. Julie Celina har en bachelor i social antropologi, og igennem sine mange rejser, har hun studeret befolkningsgrupper, som har berørt hende dybt.

Et andet element, der fylder meget i Julie Celinas kunst, er naturen. Den er altid nærværende i værkerne, for “her finder jeg ro og er aldrig alene,” som hun selv udtrykte det, da hun besøgte mig i galleriet. Det er altid spændende for mig at møde vores kunstnere og høre om teknikker og tanker bag værkerne. Det tilføjer  virkelig en ekstra dimension, og puster liv i det hele.

Værkerne er olie, malet enten på lærred eller træ. De består af mange lag, der giver dem dybde og det særlige kraftfulde udtryk.

Hvert maleri fortæller en historie, som enten vil tage dig på en rejse ind i dig selv, eller på en rejse til et eksotisk sted langt, langt herfra.

Oplev værkerne i galleriet og se, hvor de fører dig hen.

Vi har også en gave fra kunstneren, som vi deler ud netop nu. Det er de to flotte kunstkort, som er nederst i rækken af billeder.

Tjek også kunstnerens egen hjemmeside ud her eller Instagram her.

Vi ses i galleriet (og husk, vi også fragter til København).

Kh. Marie og Galleri Det Gamle Værksted

 

As one
Aloe

 

A walk in the snow
Horizon
Quietude
Freedom
Small but mighty
Ceremony
Flowers

 

Julie Celina med sine værker i galleriet
Gratis gave fra kunstneren

 

Skriv et svar