Nye vinde blæser over galleriet – vi flytter til Frederiksberg!

 

Nye vinde blæser over galleriet, og her midt i sommervarmen sker der store forandringer – vi flytter nemlig galleriet til Frederiksberg!!!

Som tiden dog går! Det føles både sært fjernt og alligevel ikke, da vi for under et år siden fik nøglerne til det, der skulle blive Galleri Det Gamle Værksted og danne rammen om begyndelsen på en fantastisk rejse ind i kunstens verden. Først stod vi overfor en massiv istandsætningsopgave af det gamle, overfyldte og nedslidte snedkerværksted – se renoveringsvideoerne her – som varede hele efteråret igennem. Da vinteren kom, stod stedet imidlertidig færdigt – præcis som vi drømte om – og vi åbnede den 2. december.

Siden åbningen er tiden fløjet afsted, og mange af de mål, vi havde sat os for, har vi nået. Vi har blandt andet holdt ferniseringer, kreative events og fået mange spændende nye kunstnere tilknyttet galleriet. Det er så dejlig en proces, som vi er meget taknemmelige for, har kunne lade sig gøre. Og det har kunne lade sig gøre, fordi vi er blevet taget så enormt godt imod i Aalborg.

Ikke nogen nem beslutning

På grund af vores personlige tilknytning til stedet – ejendommen har været i min families eje siden 1930’erne – har det ikke været nogen nem beslutning for os at flytte galleriet ud af rammerne, vi også selv har været med til at skabe. Men som mange af jer ved, bor min mand og jeg i København, og jeg har pendlet hver uge til Aalborg for at holde galleriet åbent. Dette har under tiden været stressende, og umuliggør desuden, at jeg kan holde åbent 5 dage om ugen.

På grund af den fantastiske modtagelse i Aalborg, og alle de erfaringer, vi har fået, har jeg dog besluttet mig for, at jeg vil hoppe ud i det og drive galleriet på fuld tid. Og denne drøm kan jeg kun virkeliggøre, når galleriet ligger tættere på mit hjem.

Tilbage i april tog min mand og jeg så den endelige beslutning og skrev under på en 2 1/2-årig kontrakt, der gjorde os til lejere af et butikslejemål på det centrale Frederiksberg med masser af potentiale…

Vi åbner igen den 1. september – og I er inviteret til åbningsfest

Vi får nøglerne til vores nye butikslokaler den 1. august, hvorefter vi bruger måneden på at renovere. Den 1. september åbner vi i vores nye rammer med åbningsfest, hvor I alle er inviterede. Vores stærke sammensætning af kunstnere og kunsthåndværkere, tager vi med os, og igennem efteråret kommer der også nye spændende kunstnere til, så hold godt øje med galleriets eventkalender for info og datoer. Vores profiler på sociale medier forbliver de samme, så her kan du også følge med.

Vores nye adresse bliver:

Sankt Nikolaj Vej 13

1953 Frederiksberg C

Og så det der med navnet

Mange har allerede spurgt, hvad vi gør med navn, og ja, vi kommer til at skifte navn. Det Gamle Værksted passede så fint til rammerne i Aalborg, men de nye rammer kalder på nyt navn. Og det har ikke været nogen helt nem opgave, for vi har haft mange gode bud i spil. Dog nærmer vi os et, vi både kan lide klangen af, og som vi samtidig føler, rummer vores identitet på en ny og god måde. Dette afslører jeg i næste indlæg – så følg endelig med 😉

Mange varme sommerhilsner

Marie Duhn og Galleri Det Gamle Værksted

>> Følg også med på vores sociale medier – Facebook og Instagram <<

Skriv et svar