Workshop i alkohol ink: stemningsbilleder fra vores nye eventspace

Vi har netop afholdt vores første workshop i alkohol ink på den nye adresse på Frederiksberg. Det har været noget af en rejse at renovere vores nye eventspace, som vi netop skal bruge til workshops, særudstillinger, art talks og kreative kurser. Netop derfor var det også så fantastisk dejlig en følelse, endelig at slå dørene op for det første hold af glade workshopdeltagere 🙂

Workshoppen afholdes af Ina Wittbold, som lever af sin kunst på fuld tid, og som gennem mange år har beskæftiget sig med netop at arbejde med alkohol ink. For hvem er bedre at lære af?

Stemningen var høj i de hyggelige omgivelser, og der blev arbejdet med mange forskellige teknikker. Kort sagt blev der arbejdet med tape, dryp, puste og pensel. Undervejs var der tid til en kaffepause med en velfortjent croissant dertil.

Alle deltagere fik hver to værker med sig hjem, og mange smukke resultater kan nu gives i gave eller dekorere på de københavnske (og omegn) vægge.

Og kan man andet end at blive inspireret, når man arbejder sammen med glade mennesker i et rum, som emmer af kunst, varme og kreativitet? Samtidig holder vi alle holdenes størrelse nede på maks 10 deltagere, så alle kan få den guidning, de behøver, og oplevelsen forbliver intim.

Vi udvikler hele tiden, og har netop slået en ny workshop op for begyndere, og som noget nyt – har vi også slået et hold op for fortsættere. Håber vi ses til en hyggelig stund med at skabe i Galleri Kvaser.

Kh Marie / Galleri Kvaser

>> SE VORES EVENTKALENDER HER <<

Skriv et svar