Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fernisering: Lars V. Andersen

oktober 8 @ 13:00 - 15:30

Oplev fotokunstner Lars V. Andersen i Galleri Kvaser, når vi den 8. oktober åbner for en både hårdtslående og tankevækkende udstilling med fernisering og besøg af kunstneren selv. Der hører sig selvfølgelig bobler til, som galleriet byder på, imens vi får os en god snak om kunst – og alt det andet. Vi glæder os til at se dig!

Et budskab på hjerte

Vi er glade for og stolte over at kunne byde endnu en dygtig dansk kunstner velkommen i galleriet. Som bundsolid jyde, er Lars V. Andersen tydelig omkring holdninger og budskaber – og det kan ikke undgå at skinne igennem, at han med sin kunst har noget på hjerte.

Du kan ikke undgå at tage stilling til fotokunstnerens fantastiske værker, som er ligedele smukke, bombastisk og fulde af provokation og refleksion over samtiden. Lars reflekterer i sine værker over emner som angst, samfund og menneskeheden. Hvad gør det eksempelvis ved dig at se en jordklode brænde i hænderne på mennesket, eller en person, der er blindet og forstummet af mediernes “Breaking News”? Dette er værker, der SKAL opleves!

Mød kunstneren til en åben snak om dristige valg og modne beslutninger. Måske et af værkerne rammer noget særligt i dig?

Kunstneren egne ord

Jeg laver fotografisk `fine art´ kunst, hvor jeg tager udgangspunkt i mørket i mennesket, mørket i mig selv og i, hvordan jeg anskuer samfundet og verdenen, vi alle sammen lever i.

Angst og et mørkt sind er ofte tema eller inspirationen bag mit arbejde. Dette kommer af et liv, hvor jeg længe er blevet udfordret af disse ting. Via mine billeder taler jeg gerne åbent om mine egne udfordringer, og jeg har et håb om, at folk med lignende besværligheder (for dem er der mange af) kan relatere til mine billeder og meget gerne bruge dem til at tale åbent om deres egne udfordringer, som en del af deres proces i at få det bedre. Jeg har selv erfaret, at ved at åbne bare lidt op omkring sine udfordringer, kan det være et startskud til at få det bedre. Jeg tror på, at man kan bruge mørket til at finde lys i sit liv. Hvis jeg kan være med til at formidle dette videre, så vil jeg være glad.

Praktisk info

Ferniseringen finder sted i Galleri Kvaser,

Sankt Nikolaj Vej 13, 1953 Frederiksberg C

Lørdag den 8. oktober mellem 13-15.30

Vi byder på bobler og snaks, og vi glæder os til at se dig.

 

Læs mere om Lars V. Andersen her.

 

Detaljer

Dato:
oktober 8
Tidspunkt:
13:00 - 15:30

Arrangør

Galleri Kvaser
Telefon:
28232133
E-mail:
mail@byduhn.com
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Galleri Kvaser
Sankt Nikolaj Vej 13
Frederiksberg C, 1953
+ Google Maps