Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Særudstilling med Maja Eikland og åbning af vores nye eventspace

december 8 @ 17:00 - 20:00

Vi har gennem efteråret ihærdigt arbejdet på at renovere, male og indrette vores nye eventspace, som åbner i løbet af kommende måned. Det glæder vi os til, for med denne sidste del, er vores drøm om galleriet ved at være på plads. Dette vil vi naturligvis gerne fejre med jer og med en spændende ny særudstilling.

Et multirum med potentiale

Vores eventspace skal være et multirum, som vi bruger til kreative workshops, arttalks, installationer, digtoplæsning og spændende særudstillinger. Her er både scene til optrædender, og en atmosfære af noget underjordisk magisk. De første kreative arrangementer er allerede i kalenderen – se dem her. Det er et rum for udvikling og leg, et sted hvor også vores kunstnere kan få lov at boltre sig med gode idéer og store armbevægelser.

Vi indvier stedet denne vinteraften med en spændende særudstilling af stor format.

“Gyldne Øjeblikke” – særudstilling med Maja Lærkholm Eikland

Det bliver vores dygtige kunstner Maja Lærkholm Eikland, der som den første indtager rummet med en spændende særudstilling, hvor hun samtidig lancerer en ny serie af værker.

Med kunstnerens egne ord:

I spændingsfeltet mellem natur og cirkulær økonomi bevæger kunstner Maja Lærkholm Eikland sig, i denne udstilling, i et drømmende univers.

Strukturen i guldværkerne oprinder fra tidligere værkers destruktion eller tilblivelse på ny, da Majas silkepapirstegninger ligger lagret inde under guldet, i en tilblivelse på ny, en reinkarnation, eller som genbrug der ofrer sig for at blive en del af noget nyt eller noget større. 

Givet den geopolitiske situation er der spekulationer om hvilke råmaterialer man skal vende sig mod. Værkernes titler bærer således også præg af et mixed univers hvor kursen/værdien på guld som råmateriale legende sættes op mod en stemning i naturen.

Maja tror på at kunst i sig selv kan være en oplevelse for beskueren. Hendes udgangspunkt i kunst er formet af at være vokset op på en gård, besteget to kontinentale bjerge, samt arbejde i finanssektoren. Hun er overbevist om at kunsten er mere end et maleri på væggen, men kan dominere en væg, et rum eller komplimentere en sofa. Kunst kan således påvirke sine omgivelser.

Du kan følge Maja på Instagram, hvis du har lyst at se alle tilgængelige værker: @laerkholm.art

Praktisk info

Eventet løber af stablen:

  • Torsdag den 8. december
  • Mellem kl 17-20
  • Sankt Nikolaj Vej 13, FRB C

 

Vi ses til en hyggelig stund.

Kh. Marie og Galleri Kvaser

 

Detaljer

Dato:
december 8
Tidspunkt:
17:00 - 20:00

Arrangør

Galleri Kvaser
Telefon:
28232133
E-mail:
mail@byduhn.com
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Galleri Kvaser
Sankt Nikolaj Vej 13
Frederiksberg C, 1953
+ Google Maps