Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fernisering: Cecilie Lund-Rasmussen

september 17 @ 12:00 - 14:30

Vi er stolte af at byde endnu en dygtig dansk kunstner velkommen i galleriet, og det skal naturligvis fejres med fernisering, hvor I alle er meget velkomne. Galleriet byder på bobler, mens musikken spiller, og kunstneren fortæller om sine værker, tanker bag og livet som selvstændig ung kunstner.

Mangefacetteret kunst

Cecilie Lund-Rasmussen (f. 1992), der bor i Allerød nord for København, arbejder både i akvarel,- olie -og akrylmaling, samt grafit og tusch.
Siden barndommen har Cecilie holdt meget af at skrive og fortælle historier. Disse historiefortællinger går igen i hendes visuelle univers. I hendes værker er de portrætterede ofte minoriteter, eller mennesker som falder ud fra den gængse norm. Dennes følelsesmæssige tilstand projiceres ud, så kroppen optræder dualistisk og gøres både bizar og poetisk. Cecilie skaber værkerne ud fra en overbevisning om, at vi som mennesker skabes i tid og rum, og derved af den samtid, vi lever i. Derfor vil der ofte også være små politiske kommentarer gemt i hendes værker.

Cecilie er kendt for sine detaljerede portrætter og var med i tv-programmet ”Danmarks bedste portrætmaler”. Til ferniseringen lancerer hun også en særlig smykkekollektion udvalgt til Galleri Kvaser.

Unika smykker med nordiske rødder

Cecilie arbejder med mange medier, og kan ikke lade være med hele tiden at eksperimentere med nye. Igennem denne trang til at lære, har hun skabt sit smykke mærke, som hun kalder Celura (Cecilie Lund-Rasmussen). Alle smykker er sirligt håndlavet og designet af kunstneren, og derfor er hvert et smykke også et unika.

De er designet i en enkel og nordisk æstetik, der også bevæger sig og leger i et eventyrligt såvel som geometrisk univers. Smykkerne fortæller historier i sig selv, men kommer først rigtigt til udtryk, når en person bærer det, alt efter hvem der bærer det, og hvordan det vælges at blive båret.

Når du bestiller et smykke, får du derfor et unikt og håndlavet smykke, som du kan beholde resten af livet.
Smykkerne er udført i sterlingsølv, massiv 9 karat guld eller forgyldt sterlingsølv.

Læs mere om Cecilie Lund-Rasmussen her

 

 

  

Detaljer

Dato:
september 17
Tidspunkt:
12:00 - 14:30

Arrangør

Galleri Kvaser
Telefon:
28232133
E-mail:
mail@byduhn.com
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Galleri Kvaser
Sankt Nikolaj Vej 13
Frederiksberg C, 1953
+ Google Maps